odla julgran

Magisk julgran man odlar själv

Att ge bort en fin blomma till jul är en gammal tradition som sällan slår fel. Det är en klassisk gåva som brukar uppskattas av de flesta. Men en vanlig julblomma kan ibland kännas lite tråkig och opersonlig. Många gånger dör de dessutom bara en kort tid efter att julen tagit slut.

odla julgran


Ett roligt alternativ kan därför vara att ge bort ett ”odla din egen julgran”-kit och låta mottagaren själv få plantera sin julklapp. En gran har en betydligt längre livslängd än många andra växter, och med rätt skötsel är det en gåva som mottagaren kan glädjas av i flera år.


Att odla en julgran är en relativt enkel uppgift som inte kräver gröna fingrar. Det är en originell gåva som passar till någon som tycker om att hålla på med växter, eller någon som bara är galen i julen.


Ett odla din egen julgran-kit är dessutom en perfekt present att ge till barnfamiljen. Att låta barnen delta i odlandet och sedan se trädet växa i takt med dem blir ett mysigt familjeprojekt med många glada minnen.


Förpackningen innehåller fröer, naturliga startkrukor och expanderande odlingsplattor, allt som krävs för att själv driva upp en tjusig gran.


Pris: 99 kr
Odla din egen julgran-kit finns på roligaprylar.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *