slime

Gelli-Baf – Gör ditt eget ”Labyrint-Slime!”

slime
Foto från Coolstuff.se

I barnprogrammet Labyrint får barn utmana labyrintmästaren Daidalos i jakten på livspuckar. Till sin hjälp har Daidalos sina trogna robotar, Phyton, Taurus, Muttern m.fl, som gör allt för att stoppa barnens framfart. Inte minst genom att spruta slime på dem. Den sista utmaningen för barnen är att ta sig över Daidalos berömda slimesjö. Nu finns möjligheten att bada i slimesjön hemma. Skapa eget slime och lek Labyrint i badkaret!

Det är fullt möjligt med Gelli-Baff. Ett pulver som på några sekunder förvandlar vanligt genomskinligt vatten till härligt grönt slime.  Ta en av påsarna och blanda ut det i 40 liter vatten. Inom kort blir vattnet till slime. För att sedan få bort det tar man bara andra påsen och blandar ut i slimet och vips blir det vatten. Trots en stark grön färg så skapas aldrig fläckar på mattor, kläder eller annat.

En fördel med Gilli-Baff är att det slime som skapas håller värmen betydligt längre än vanligt vatten. Hela tre gånger så länge. Så barnen kan leka ännu längre utan att bli kalla! Roligare, varmare och färggladare!

Gelli-Baff har fått ett genomsnittsbetyg på 3,7 av 5 hos E-butiken CoolStuff. Den nackdel som lyfts fram är att det krävs flera förpackningar om ett helt badkar ska förvandlas till slime. I övrigt är de flesta mycket nöjda med produkten.

Gelli- Baff slime går att köpa på Cool Stuff för 79kr per påse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *