jul

Hitta ovanligt roliga julklappar i år!

jul
Illustration från Presenttips.se

Idag tänkte jag att vi skulle skriva lite om hur man hittar ovanligt roliga julklappar och julklappar som verkligen sticker ut! Det är ett blogginlägg för dig som kanske orkar lägga lite mer tid på ditt julklappsletande och inte bara köpa första bästa vara.

Först och främst, när det handlar om att köpa en riktigt rolig julklapp så måste du veta vem du ska ge den till, alltså på riktigt veta vem du ska ge den till. Ju bättre du känner personen och ju mer detaljerad presenten kan vara, desto roligare blir den att få. I praktiken handlar det om att om du kan köpa en present som hänvisar till ett väldigt speciellt minne ni har tillsammans, ett behov som personen kanske inte uttrycker tydligt alls (men som du känner på dig) eller en djup önskan personen har så kommer julklappen att upplevas som betydligt bättre. Det är också därför det är så svårt att köpa en julklapp till någon man inte riktigt känner.

Nu pratar vi ju roliga julklappar så då handlar det främst om att nischa in sig på mottagarens humor eller vad hen tycker är roligt att uppleva. Julklappar som anspelar på humor handlar framförallt om att hitta presenter som kanske anspelar på ett stående skämt ni har eller något som påminner om en rolig/pinsam sak som mottagaren upplevt. Helt enkelt något som påminner om något som är ännu roligare. Då lever detta skämt/upplevelse längre!

Roliga upplevelser är lite annorlunda då det främst handlar om att göra något som är mer trevligt/roligt. Har mottagaren länge önskat hoppa fallskärm men inte vågat så gör det! Vågar mottagaren verkligen inte hoppa så testa ”Bodyflight”. När du gör en sån upplevelse så berätta inte vad ni ska göra utan bestäm bara ett datum så får mottagaren våndas och förvänta sig en längre tid. Åk till platsen med ögonbindel och kombinera med en fin lunch ute på stan!

Är du verkligen bara ute efter roliga prylar så kolla in tex CoolStuff.se, Partykungen.se och Bluebox.se som har rätt roliga och konstiga saker. Ännu mer och ännu konstigare saker hittar man på Amazon.com men de kan inte alltid leverera till Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *