Kortspel för två: en rolig julklapp som stärker relationen

Det finns mycket som är härligt med att vara i en långvarig relation: man får dela vardagen tillsammans, och har en ständig källa till trygghet vid sin sida. Fina och värdefulla saker som man ofta längtar innerligt efter när man är singel och gärna skulle träffa någon. Men det är också just den där vardagen och tryggheten som ibland kan riskera att slå över i en upplevelse av tristess och förutsägbarhet.

För faktum är ju att efter ett tag känner vi vår partner utan och innan, och vet exakt hur han eller hon tänker och reagerar i olika situationer. Åtminstone tror vi det! För tänk om vi har fel här? Tänk om det i själva verket finns massor vi inte vet om vår käraste, och som hade varit spännande och berikande att ta reda på?


Här kommer denna lysande julklapp in i bilden: kortspelet ”Let’s talk about love, baby”. Ett genialt sätt att blåsa lite liv i relationen och samtalet som kanske gått i stå. Kortspelet innehåller fyra olika kategorier där du och din partner kan ta avstamp i olika frågor och påståenden, för att på ett roligt sätt fvå veta mer om varandra. Kategorierna heter ”It’s all about us”, ”Deep talk”, ”Quickies” och ”Let’s celebrate you”. Du hör ju – spelet är som upplagt för diskussion och roliga snack som ni kanske inte hade hittat till på egen hand.

Detta är den perfekta julklappen till dig själv, din partner, eller varför inte en vän eller släkting som är i en kärleksrelation. Bara att sätta igång och spela så fort juldagsmorgonen gryr!

https://www.happy-day.se/kortspel-for-tva-nu-snackar-vi-karlek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *