moderkort skärbräda

Skärbräda som ett moderkort

moderkort skärbrädaAtt hitta en unik present till ett bra pris som passar datornörden är ibland lättare sagt än gjort. Ofta kan priset på bra teknikprylar av kvalité hamna långt över julklappsbudgeten. Det är dessutom inte alltid det lättaste att hålla reda på alla märken och modeller som finns.
Det kan därför vara en bra idé att kombinera intresset för datorer med mottagarens andra hobbyer. Kanske har personen en brinnande passion för matlagning, eller kanske en bristande motivation till att spendera tid i köket?
Med ett realistiskt motiv föreställande ett moderkort ger den här skärbrädan ett häftigt intryck som gör det betydligt mer underhållande att laga mat. Den är garanterat virusskyddad och har tillverkats i ett härdat anti-repglas.
Det är en både praktisk och annorlunda julklapp till teknikälskaren som vill ha det lite roligare i köket. Skärbrädan tål att diskas i maskin utan att det detaljerade motivet tar skada. Undersidan är prydd med stabila fötter av gummi som håller den stadigt på plats.
Produkten har en generös längd på 409 mm, bredd på 308 mm samt ett djup på 8 mm. Den hygieniska ytan är lätt att torka av och helt fri från lukt.

Pris: 199 kr
Moderkortskärbrädan kan beställas från Roligaprylar.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *