solburk

Sol på burk

solburk
Ge bort en burk fylld med vackert solljus som lyser upp mörka höst- eller vinterkvällar. Genom att fånga in en liten bit av solen i den här läckra burken kan man enkelt skapa en magisk stämning i rummet.
Sun jar är en utmärkt julklapp till någon som gärna myser om kvällarna i stugan, på uteplatsen eller i sovrummet. Den fungerar även väldigt bra som nattlampa för mörkrädda barn.
Burken placeras öppen i ett fönster där den under dagen samlar på sig solens strålar. Laddningen tar i regel bara några timmar om den utsätts för direkt solljus. Det kan dock ta lite längre tid under mörka vinterdagar. När burken är laddad avger den ett sagolikt ljus som varar i upp till fem timmar, helt utan att ha någon negativ påverkan på växthuseffekten.
Produkten är 16 cm hög och har en diameter på 10 cm. Den är tillverkad i frostat glas, vilket skapar ett härligt mjukt sken på kvällen och ger den en stilren look under dagen. När den kommer i kontakt med en starkare ljuskälla slocknar burken automatiskt, och tänds sedan igen när det börjar bli mörkt.

Pris: 259 kr
Den här magiska solburken går att hitta på Coolstuff.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *