daliklocka

Snygg smältande klocka a´la Salvador Dali

daliklocka
Foto från roligainredningar.se

Att hitta en personlig julklapp som mottagaren kommer att ha användning för en längre tid är inte alltid en enkel uppgift. Varför inte ge bort en riktigt kreativ inredningsdetalj som verkligen sticker ut på ett fyndigt sätt?
Den fantasifulla designen till denna ovanliga klocka har blivit inspirerad av konstnären Salvador Dalís kända verk ”The Persistence of Memory”. Den skapar en häftigt surrealistisk effekt i rummet som garanterat kommer att fånga gästernas uppmärksamhet.
Det här är den perfekta julklappen till konstälskaren och Dalí-fantasten. Eller till någon som helt enkelt tycker om påhittiga prylar och älskar att dekorera sitt hem med annorlunda och roliga detaljer.
Klockan är målad i en snygg silverfärg som ger intrycket av att den är tillverkad i metall. Den är prydd med romerska siffror och är utformad för att likna ett överdimensionellt fickur som har utsatts för mycket hög värme. Placera klockan på en plan yta som ett bord eller en hylla och den ser ut att smälta ner mot golvet.
Pris: 229 kr
Dalí smältande klocka finns att köpa på roligainredningar.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *